torstai 5. tammikuuta 2017

Oma koti kullan kallis

Jostain olen joskus lukenut että ihminen on kaikista onnellisin jos hän omistaa noin sata tavaraa. Tavaran ylenpalttinen haaliminen tekee ihmisestä onnettoman . Mä allekirjoitan edeltävän. Olen kiitollinen kaikesta mitä olen saanut mutta kun jokainen kaappi pursuaa tavaraa ja jatkuvasti mietit minne ja miten saat kaiken mahtumaan tuntuisi ajatuksena helpottavalta omistaa ne pakolliset sata tavaraa. Miltähän se tuntuisi? Varmaan aika vapauttavalta.


Tänään olen siivonnut koko päivän. Pessyt pyykkiä ja järjestellyt. Valentin on nukkunut lyhyitä 10 min päivä unia kun en ole raskinut laittaa ulos nukkumaan kun liiaksi pakkasta ja sisällä ei uni maita. Iselin on myös kotona tänään kun ajattelin että tarvii lepoa pitkän reissaamisen jälkeen. Ihana olla kotona. Omassa pienessä kotikolossa, omaan perheen kanssa. Matkustaminen on kivaa mutta ehkä ja juuri sen takia että kotiin paluu tuntuu aina niin ihanalta.


Kuvat viime vuoden hiihto reissulta. Muistan että kaaduin mäessä ja pelkäsin kuollaakseni koska olin raskaana. Onneksi kaikki meni hyvin. Pakkasta oli reippaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti