sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Elä onnellisisemmin

Luen tällä hetkellä kirjaa, elä onnellisiemmin. Kirjailijalta Emilia Seppälä.

Kirja käsittelee myyttin siittä, että koko ajan pitäisi tehdä enemmän, tehokkaammiin ja nopeammin voidakseen olla onnellinen.  Kirjailija osoittaa meille, että päästämällä irti säälimättömistä pyrkimyksistä saavutta jotakin, voimme löytää tyyneyden, ilon ja myötätunnon, jotka ovat läsnä tässä hetkessä.
Mielenkiintoista sillä itse olen jo pitkään pohtinut samaa. Matkustaminen on mielestäni hyvä tapa saada silmät avautuman ja mielen avartumaan ja omilla pitkillä matkoillani opin pysähtymään hetkeen.  Sitä olen koittanut tavoittaa myös arjessani lasten kanssa. Olla tässä ja nyt. Sillä tämä aika lasten kanssa on loppujen lopuksi niin lyhyt. Joka päivä koitan priorisoida asioita. Onko niin tärkeää että paikat on jatkuvasti tip top jos minulla ei jää aikaa leikkiä ja antaa aikaa lapsilleni?
Eilen vietin päivän parhaan ystäväni hänen ja lasten ja minun tyttäreni kanssa. Me kävimme luistelemassa ja Iselin sai laatu aikaa vain äidin kanssa. Se oli meille molemille tärkeää <3

Toivon että äitinä osasisin antaa lapsilleni oman esimerkkini kautta onnellisen elämän mikä ei sisältäisi suoritus paineita ja niinkuin isäni sanoi Valentinin kaste puheessa toivon että lapseni tuntee että häntä rakastetaan juuri siksi että hän on Valentin. Ei minkään muun vuoksi.

Nyt pikkunen heräsi päivunilta nälkään.jatkan juttua myöhemmin..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti