torstai 20. lokakuuta 2016

Haasteltavana minä itse.

Kysymyksiä ja vastauksia. Haastateltavana: minä itse.

Lempijuoma: kaffe latte. Appelsiinimehu aamupalan kanssa muuten en pidä mehuista. Limukka: cocacola.
Lempiruoka: seafood, tapas,sushie, hampurilainen. Paras olerys. Toiseksi paras on oma tekemäni hampurilainen mikä sisältää suolaa pippuria, salaattia, rapusalaattia, tuore pinaattia, sipulia, cheddar juustoa, majoneesia ja sinihomejuustoa. ( nuorena työskentelin grillillä niin uskallan myöntää että mun omat hampparit on hyviä) Jos haluat niin teen sinulle joskus. :)
Mikä tekee sinut iloiseksi: ystävälliset ja kiltit ihmiset. Epäitsekyys. Ihmiset jotka haluavat auttaa ilman takajatuksia, ilman hyötyä. Hyväntekeväisyys. Lempeys. Anteliaisuus. Huumori ( sellainen joka ei loukkaa toista) aviomieheni ja lapseni. Kauniit asiat. Ulkoilma. ( en voi kuvitellakaan päivää etten pääsisi ulos) ulkoilma virkistää ja ilahduttaa. Mielen terapia: siivominen ( huom JOSkus!!!) ruuanlaitto jos ja kun siihen on aikaa paneutua kunnolla, lukeminen, maalaminen, urheilu. Tällä hetkellä haaveilen kunnon treeni rääkistä. Aloitan treenit heti kun saan luvan. En ole vielä käynyt jälkitarkistuksessa synnytyksen jälkeen.
MIkä tekee sinut surulliseksi: sodat. Kärsimys. Vääryys. Ahneus. Ylimielisyys. Sairaus. Kodittomat. Köyhyys. Kaikki vääryys mikä kohdistuu naisiin ja lapsiin.
Raha: maailma olisi parempi paikka ilman sitä.
Lapset: hauskoja, aitoja, ihania. Lapsissa on tulevaisuus ja toivo.
Koti: sielä missä perheeni on.
Vapaus: kun mieltä ei paina mikään. Hetkessä eläminen.
Ruma: ilkeys ja kateus tekee kauniistakin ruman.

Minä ja Iselin pari vuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti