maanantai 17. lokakuuta 2016

6 viikkoa kulunut.

Pahoittelen etten ole kerennyt kirjoittamaan tänne blogiin, pitkään aikaan. OIkeastaan en ole tehnyt mitään kummosta mutta päivät vain kuluvat huimaa vauhtia tämä vauva arki on sellaista. :) kyllähän te tiedätte. :)

Meidän pikkuinen kasvaa silmissä, ensimmäiset vaatteet alkavat pian käymään pieneksi ja poika hymyilee jo suuresti. On ihmeellistä saaha seurata lapsen kasvua, en kyllästy siihen koskaan. Joka päivä tuo tullessaan jotain uutta ja oppii tuntemaan lastaan paremmin.

Yöt on vielä aika sekavia, yösyöttöjä useasti ja puklailua ja ähinää ( epäilen että mahasta vääntää) olen koittanut jättää pois ruokavaliostani kaiken vähänkin liian mausteisen ja luulen että siittä on ollut ainakin vähän  hyötyä.  Lapsemme on pian 6 viikkoa ja tuntui kun olisimme vain hetki sitten saaneet hänet syliimme. <3

ISelin on ottanut isosiskoksi tulemisen todella hyvin. Hän on ylpeä pikkuveljestään ja antaa joka aamu suukon vauvan poskelle ennekuin lähtee päiväkotiin. Kun tulemme hakemaan päiväkodista kertoo hän kaikille että nyt tuli äiti ja minun pikkuveli Valentin. 
"Maailmassa monta on ihmeelistä asiaa se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti