maanantai 19. syyskuuta 2016

vauva arkea

Eliaksella loppuu tänään isyys loma. Minun äiti ja Eliaksen äiti ovat lähteneet kotiin, heistä on ollut korvaamaton apu. Kiitos äidit te olette korvaamattomia.

<3

kuva otettu valvotun yön jälkeen. Väsynyt mutta onnellinen äiti. <3Me opettelemme nyt vauvan kanssa  kahdestaan uuden arjen alkua. Vaikka olenkin saanut lapsen aikasemmin on silti uuden vauvan kanssa opeteltava kaikki uusiksi. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen oma itsensä.
Paljon on unohtunutkin asioita, esimerkiksi kuinka usein vauvva syö. (Melkein koko ajan) Onneksi osaan nykyään myös istahtaa alas ja lukea ja levätä. Tällä kertaa tiedän että tämä hetki on loppujen lopuksi tosi lyhyt ja haluan nauttia joka hetkestä.

Yölliset heräämiset olen koittanut korvata pienillä päiväunilla. Pää on vielä pyörällä kaikesta ja pientä ei voi lopettaa ihmettelemästä.

Eilen meidän kaveri pariskunta tuli käymään. He odottavat ensimmäistä lastaan eivätkä olleet nähneet 2 viikon ikäistä pikkuista vuosiin.
Lähdimme ulos kävelylle merenrannalle ja löysimme päihtyneen miehen maasta joka ei pääsyt jaloilleen. Soitimme ambulanssin ja autoimme miehen kylkiasentoon. Ambulanssin tultua tuli kiire kun vauvva alkoi itkeä samaan aikaan kuin vieraiden täytyi keretä bussiin ja töihin. En saanut vauvaa rauhottuun vaunuihin ja juoksin lähimpääm mc donalsiin syöttämään. Saavuin myöhemmiin kotiin hikisenä ja vauva onneksi tyytyväisenä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti