torstai 22. syyskuuta 2016

ensi kohtaaminen


Kun mummi tuli meille .Minun äitini noin 2 viikkoa sitten, lähdimme jo seuraavana päivänä sairaalaan kun vauva halusi syntyä maailmaan.
Aamulla heräsin vauva kainalossa tähän maisemaan, samaan jonka näen työhuoneestani kerrosta ylempänä. Synnytin omassa tutussa sairaalassani jonne normaalisti joka päivä saavun hoitamaan potilaita.

Synnytys oli hieno kokemus. Luotin siihen että kaikki menee hyvin ja pysyin rauhallisena. Henkilökunta tsemppasi ja oli aivan mahtava. Sain tosi nopeasti epiduraalin minkä ansiosta synnytys helpottui huomattavasti ja sain jopa levättyä ja kerättyä voimaa ponnistus vaihetta varten. Mieheni loi minuun uskoa että jaksan ja pystyn ponnistamaan  ja niin poikamme tuli maailmaan. Hänet nostettiin rintaani vasten ja hän käänsi päänsä ja katsoi minua suoraan silmiin. Se tunne ja rakkauden määrä, sitä ei voi kuvailla- Se on jotain niin suurta, ihmeellistä. Äiti isä ja lapsi. Ensikohtaaminen. Onni, helpotus, vihdoin olet sylissäni, kuinka paljon olemme sinua odottanet ja siinä olet niin täydellisenä  pieni ihminen. <3
kiitos kuin valitsit meidät. <3
isä ja lapsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti