torstai 4. elokuuta 2016

Matkustelu

Matkustelu on mielestäni yksi parhaita investointeja mitä voit omalle elämällesi tehdä. MÄ aloin matkustella 20 vuotiaana ja matkustelin aktiviisesti noin 3-6 kertaa vuodessa 30 vuotiaaksi asti. Sen jälkeen matkusteluni on vähentynyt ulkomaille,mutta edelleen teemme retkiä ja pienempiä matkoja perheeni kanssa norjassa vähintään kerran kuussa.

Se minkä takia pidän matkustelua tärkeänä ja hyvänä investointina on se että se rikastuttaa ja kasvatta ihmistä hyvällä tavalla. Opit arvostamaan erinlaisia kultuureja, uskontoja ja ihmisiä. Opit itsestäsi ja ympäristöstäsi asioita joista et välttämättä tiennyt. Opit ehkä näkemään elämän nyanssit?
Erkaannut materialismista mikä mun mielestä on ihan parasta. Turha tavara ja elektroniikka saa meidät ahistumaan ja sulkeutumaan. Tavaran haaliminen lisää ahneutta ja ylpeyttä. Mä olen ihan varma että se tekee meistä onnettomia.

joten ei muuta kuin reppu selkään ja retkelle. :) Kirjoitan paremmalla ajalla tästä aiheesta lisää. Meille on tulossa vieraita täytyy siivota, leipoa . Hej hej

Tämän viikon maha postaus. Lääkäri sanoi että vauvva voi syntyä helposti jo 2 viikon päästä. Jänniä aikoja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti