keskiviikko 3. elokuuta 2016

Jätä huolet huomiseen.

YTänään mentiin bussilla päiväkotiin ( osa matkasta käveltiin) ja Iselin sai ottaa mukaan leikki koiran. meillä ei ollut mitään kiirettä ja kerettiin ulkoiluttaa koiraa, pysähtyä katsomaan hämähäkkiä ja jutella autoista ( tällä hetkellä lapseni lempi aihe. Poliisiautot,paloautot yms).
Nuo pienet juttellu hetket oman lapsen kanssa ovat arvokkaita. Kuinka tärkeää on pysähtyä kuuntelemaan mitä pieni lapsi sanoo. Se antaa istellekkin hyvin paljon sillä niin paljon asioita jää huomaamatta jos ei katso lapsen silmin maailmaa.
ihailtavaa on se innostus ja riemu mikä lapsella on, se elää meissä aikusissakin meidän pitää vain muistaa päästä se irti ja unohtaa kaikki märehtiminen ja murehtiminen. Elää hetkessä ja luottaa lapsen tavoin että kaikki järjestyy.
 EIkö vain :)


Mä nukun tällä hetkellä tosi huonosti yöt, heräilen usein ja käyn vessassa. Päivisin tuntuu että nuokun ja nukahan pystyyn. Kotona olisi paljon asioita mitä pitäisi keretä laittaa kuntoon ennen vauvvan tuloa. En jaksa ressata ja olen aika armollinen itselleni. Yksi asia kerrallaan. Nyt paistaaa aurinko ulkona ja mulla on pian neuvolla aika. Taidan lähteä ulos nauttiin auringosta, ostaa jonkun hyvän naisten lehden ja kupin kahvia  ja jätskiä itselle. Kaiken muun kerkeä myöhemmin. TÄmän päivän motto. Kaikki mitä voit jättää huomiseen jätä huomiseen! :)

Kuullan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti