tiistai 26. heinäkuuta 2016

Arjen sankarit. <3

Meidän alakerran kaupan työntekijät ovat todellisia arjen sankareita. Aina ystävällisiä, auttavaisia iloisia ja mukavia. Kun käyn lapseni kanssa kaupassa he vilkuttavat tyttärelleni ja sanovat aina jotain ystävällistä.
ENnenkuin tiesin olevani raskaana ja ostin raskaustikun sain ystävällisen hymyn ja onnen toivotuksia. Erään kerran kuin lapseni oli sairaana ja itki mahakivuista sain ystävälliseltä naistyöntekijältä vinkkejä mikä oli auttanut hänen lastaan. Samat vinkit tepsivät omaan lapseeni. Tänään sain ystävällisen hymyn ja tsempit loppu raskauteen sain myös vinkkejä ilmaisesta baby lahjasta josta en ollut tietoinen.

En osaa kyllin kiittää näitä ystävällisiä työntekijöitä. Pitäisi tehdä joku kesäinen kakku heille tai jotain kiitokseksi että he pelastavat useimiten kiireisen arjen ahertajat. Tietävätköhän kaupan työntekijät itse kuinka mahtavia he ovat?

Monesti unohtaa sanoa ja kiittää ääneen. Siinä olisi itselläni ainaskin opettelemista. 

Btw mun äiti leipoi nuo pullat kun kävi meillä. Äidin pullat maistuvat niin suussa sulavalle. Vaikken muuten ole erityisen ihastunut pulliin niin äidin pullia en voi vastustaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti