keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Eläinpuisto

Meillä on tosiaan ollut helteiset säät monta viikkoa. Sen verran lämpöstä että olen jo salaa toivonut sadepäivää ja sehän toteutui tänään. Ihanaa! 


Viikot vierii vauhdilla ja tuntuu ettei itse kerkeä kunnolla mukaan. Ainakaan tänne blogiin en ole kerenyt kertomaan kuulumisia joten päätin nyt tsempata sen suhteen. Me oltiiin viikonloppuna kaveriperheen kanssa tangenin eläinpuistossa noin 1.5 tunnin ajomatkan pääsää oslosta. 
 Oli sielä kameleita ja seeproja ja siltä väliltä apinoista lähtien  erinlaisia eläimiä. Mutta Iselin olisi halunut nähdä tarantella hämähäkin ja sitä me ei löydetty mistään mikä oli pieni pettymys ja illalla lasta vähän itketti kun ei nähty hämähäkkiä. Elias lupas pyydystää hämähkin meidän katolta ja siittähän lapseni oli innoissaan.
Mua pelootti vähän eläimet enkä itse uskaltanut syöttää niitä.

 Mini poni oli ihastuttava. 

Saatin kerrankin otettua Perhepotretti. Se on harvinaista meistä ei tosiaan monta yhteis kuvaa ole olemassa. 
kuvasta näkee että masu kasvaa :). Minusta on ihana kun se vihdoin näkyy kunnolla .Raskausviikko 29 alkamaisillaan ja nyt on pakko tehdä asioita rauahallisella tempolla ( hidastaa vauhtia) muuten alkaa heti supisteleen. Se ei ole kovin helppoa kun on menevä luonne, mutta on tärkeä kuunella mitä keho sanoo.

kotimatkalla Auto jätti välille. Elias sai kuitenkin sen toimiin niin en päästiin turvallisesti kotiin. <3

Huomenna lähden kaupungista etsimään naamiasasua syntäreille. Laitan tänne kuvia piakoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti