lauantai 21. toukokuuta 2016

Vohveli päivä.

Tänään ja eilen ollaan syöty vohveleita. Ne oli niin hyviä että pakko oli syödä heti aamupalaksikin.  Mä fuskasin ja ostin valmis pussin kun niistä tulee rapeita ja parhaita vohveleita.
iselin teki oman taikinan ja yhtäkkiä huomasin että tyttö olikin syönyt oman taikinansa. Voiko tuo taikina oikeesti maistua hyvälle?
Jossain vaihessa ei tytärtäni enää jaksanut vohvelit kiinostaa. Paljon mukavempaa oli uittaa barbeja vesi kattilassa. Barbit ja myösleegot lähti uimaan. Kävipä mielessäni että samallahan leegot puhistuu kun ne peseytyy vedessä;) 


Mä autoin eliasta leikkaan hiukset. tässä loppu tulos: 
Mun mielestä suoer hineot ja mieskin oli tyytyväinen. 


Tänään on harmaa sää eikä auringosta tietoakaan. Sopiva ilma katsoa suomi jäkis peli. Mä en ennen surannut kuin ja vain Suomi - Ruotsi ottelun mutta kun oma mies on niin innoissaan niin kyllähän se vähän tarttuu, tuo innostus siis.
Se mikä on mielenkiintoista meidän perheessä on se että mä olen tietysti Ruotsin puolella. Olenhan mä ruotsin kansalainen. Elias on taas Suomen puolella ja nähtäväksi jää onko lapsemme tulevaisuudessa norjan puolella :). Tänään ei ole kuitenkaan Suomi Ruotsi ottelu joten pidän Suomelle peukkuja. HYVÄ SUOMI!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti