lauantai 9. tammikuuta 2016

uusi trendi: negatiivisuus(ko) ehei!!

Joskus tuntuu että nykyään on väärin poimia positiivisiä asioita esille elämässä tai olla iloinen. Aivan kuin olisi puhjennut jokin uusi trendi : on in olla negatiivinen kriittinen ja mahdollisimman hapan. Ihmiset jotka hymyilevät ja ovat ystävällisiä eivat ole (negatiivisten ihmisten mielestä) aitoja vaan ainoastaan negatiivinen valiittava ja myrtsi naama on sitä.  Onko kukaan muu kiinittänyt tällaiseen asiaan huomiota? Mistä tällainen ilmiö johtuu?
Usein kuulee myös näiltä ihmisiltä valituksia siittä miten facebookiissa ihmiset vaan jakavat ilosia asioita, iloisista perheuutisista, matkoista, uudesta työstä tai opiskelu paikoista. Se syö ja turruuttaa entiseltään katkeraa ihmistä. Ei hän kukaan muukaan saa olla iloinen kun ei hänkään. ?

Mun mielestä ole just sitä mitä olet, myrtsi naama, negaativinen, iloinen, väsynyt, huolestunut, rento ,hauska, tylsä, kuiva, huumoruntajuinen, positiivinen ihan mitä ikinä haluat. Mutta elä kuluta omaa kalliasarvoista aikaasi märehtimään toisen onnea, koska se on vain sinulta itseltäsi pois. On olemassa sanonta " anatajan kädestä ei koskaan lopu" . Anna itsestäsi mahdollisiman paljon hyvää muille, pelkästään yksi hymy riittää niin saat sen  varmasti bumerangina takaisin jopa kaksinkerroin . Maailmassa on oikeesti ihan liian paljon ikäviä asioita mitä murehtia, siksi on niin tärkeää katkaissa negatiivisuus ja lisätä tähän elämään valoa.
eix juu. :))

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti