tiistai 3. marraskuuta 2015

Miksi elämän pitäisi olla täydellistä

Mä olen omasta mielestä aika hyvä olemaan oma itseni. Tarkoitan sillä että luotan yleensä itseeni eri tilaanteissa ja siihen että kelpaan juuri sellaisena kuin olen. Esimerkkejä siittä on monia. Olen kulkenut elämässäni aina omaa polkuani. Tehnyt ratkaisuja jotka eivät ole aina mielyttäneet muita mutta jotka sydän on sanonut oikeaksi ja mitkä ovat osoittautuneet oikeiksi valinnoiksi. Jos minulta kysytään mitä haluan en yleensä mieti pitkään vaan vastaan luontevasti. Luotan siihen että kelpaan.Siksi yllätyin omaa itseäni kun aloin stressaan tänään  onko meidän koti tapeeksi siisti jos uusi tuttavani haluaa tulla käymään meillä. Siivosin ja järjestin paikkoja kauhealla vimmalla (ei ole mun tapaista) ja jännitin mitä tuttavani on mieltä- Mitä jos en kelpaakaan?
Mistä tällaiset ajatukset kumpuavat ja miksi?  Rakenetaanko me ihmiset mielikuvia että kaikkien muitten ihmisten elämä on jotenkin parempaa ja täydellisempää. Vai kuka meille luo sellaisia paineita. ?
Ei kenekään elämä ole täydellistä- Eikä elämän kuullu ollakkaan sitä. Tärkeää on se että välitämme tosillemme lämpöä ja hyväksyväisyyttä. Kun sitä jakaa muille tulee se bumerangina takaisin.Joulufiillistelyä. Kuunellaan joululauluja ja löysin muutaman tunnelma kuvan viime joulusta. Ihana kun tulee joulu. Viime joulu oli surullinen. Makasin sairaalassa ja olin surunmurtama mutta silti joulun sanoma lohduutti.

..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti