maanantai 14. syyskuuta 2015

tiesitkkö:)

tiesitkø seuraavia asioita minusta:
1. Paheeni:kahvi. Jos en saa aloittaa päivää juomalla kahvia, oon vihainen kun ampianen enkä herää päivään ENNENKUIN saan kahvia;) mut toisaalta eihän kahvi välttis oo pahitteksi joittenki tutkimusten mukaan esim astamaatikoille  se voi olla hyväksiksikin.
2. Hyveeni: osaan nauttia herkkuista,mut mun kans ei ole kiva jakaa sipsi pussia kun ahmin sen ennenkuin muut kerkee hädin tuskin edes aloittaa;) sori kaverit ja Elias.
Mä jaan miellään kaiken kavereiden kans. Jaettu ilo on suurempi ilo. Ostan mielumin lahjoja muille kun saan itse.
3. Olen 99% tunne ihminen ja armottoman ankara itselleni asioissa. Esim työ äityys, raha asiat niissä olen jämpti ja todella yli super tunnollinen. Mutta osaan myös olla hulvattoman rento ja rempseä. Olen rakastanut aina vauhti lajeja: lumilautailu,ratsastus,kickboxning,surfaaminen ja autolla rällääminen on ihan ykkös lajia. Ikävä kyllä ikä on tehnyt minusta paljon pelokkaamman se vie osan hauskuudesta pois.
4. Pidän ihmistä jotka eivät tuomitse, joiden seurassa saa olla oma itsensä.
5. Pidän eläimisitä ja kanin pennut ovat suloisimpia mitä tiedän.
6. Haaveilen että voin antaa lapselleni mahdollisuuden matkustaa yhtäpaljon kuin itsekkin olen saanut reissata. Matkustelu on yksi parhaita investointeja mitä elämässäni olen tehnyt.
7. Kadun: En osaa katua? eihän elämä olisi tällaista jos oisin tehnyt tosin? enkä minä olisi minä jos en olisi tehnyt juuri niitä vikoja ja virheitä mitä tein. Kaikella on tarkoitus.

Jatkan myöhemmin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti