tiistai 22. syyskuuta 2015

Kun minusta tuli äiti.

Sen jälkeen kun minusta tuli äiti:
Olen valvonut enemmän kuin sinkkuvuosinani yhteensä ( ja niitä vuosia oli monia)viimeksi viime yönä mutta siittä huolimatta olen kokenut aitoa onnea enemmän kuin koskaan muulloin.<3
Olen oppinut antamaan arvoa teknologialle ( vaikka kaipaankin ajottain aikaa ennen sosiaalista mediaa ja kännyköitä) MUTTA niin monta tilanetta on puhelimesta näytetty muumi pelastanut mut junassa, bussissa, ruokakaupassa, yms etten voi pois sulkea miten suuri hyöty siittä on. Suuri hatun nosto äidilleni jolla ei ollut samoja apuvälineitä kun minä olin pieni.
äityys on tehnyt minusta huolehtivemman ja reippaamaan ihmisen. Sinkkuna nukuin aina ( kun mahdollista pitkään vähintään 10.00) nykyään olen kerennyt 10 mennessä ulkoilla, syödä, siivota koko asunnon, käydä kaupassa, peseytyä pukea ja laittautua. Me äidit ja iskät ollaan super tehokkaita 10 pistettä meille siittä!  
Osaan suhtautua rennommin ulkonäkööni, tai itse asiassa on päiviä jolloin en edes muista vilkasta peiliin koska tärkeämmät asiat menee edelle.
Saatan miettiä sellaisia asioita kuin että pitäiskö laittaa jouluverhot ikkunaan  ja leipoisinko kanelipullia. Sinkkuna ei verhot ja leipominen ois voinut vähempää kiinostaa mutta  Viihtyvyys ja kodikkuus on tullut tärkeäksi. Haluan että lapseni kokee että hänellä on viihtyisä ja pullantuoksuinen koti. <3
Lapseni myötä saan elää tavallaan lapsuuden iloja uudelleen. Kun näemme puussa oravan joka syö käpyä ja lapseni ihastelee eläintä, kun matkustamme bussilla kaupunkiin ja Iselinille kaikki on suurta ja ihmeellistä se on aitoa iloa parhaillaan.
<3 

Nyt täytyy mennä.. Lähden hakemaan lapseni kotiin barnehagesta. Oltaisi pidetty kotipäivä tänään muuten mutta barnehagessa otetaan tänään valokuvat lapsista ja se on tärkeä päivä.
Mä sain laittaa pinnejä hiuksiin. Minun pikku mussukka<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti